VIDEOSLOT TREASURE ISLAND

Wie houdt er niet van piraterij en schatkisten? Treasure Island is een online videoslot van Microgaming. Als je het spel opstart merk je direct dat het een redelijk unieke videoslot is. Het spel bevat ontzettend veel bonussen, zoals zoektochten naar schatkisten en gratis rondes.

Gameplay Treasure Island

De layout van de online slot Treasure Island is al direct opmerkelijk. Het wordt namelijk gespeeld met 40 inzetlijnen, 5 rollen en 4 rijen. Inzetten kan vanaf slechts 1 cent tot een maximaal bedrag van 200,- per draai. Het is wel dat je maar voor 1 inzetlijn speelt als je 1 cent inzet. De echte minimale inzet is dus 40 cent per draai als je alle inzetlijnen wilt gebruiken. Bij drie bonus Scatters mag je één van de symbolen kiezen om een directe winst, gratis rondes of de Schatzoekbonus te winnen.

Gratis rondes

Voordat je aan de gratis rondes begint, ga je eerst naar het eilandhopbonus. De verschillende eilanden waaruit je mag kiezen bevatten extra gratis rondes, directe winsten en Extra Wilds/Superwilds tijdens de gratis rondes.

Schatzoeken

Als je het Schatzoekbonus hebt gewonnen, dan krijg je een kaart met vijf kruizen. Je krijgt twee scheppen om mee te graven, in de hoop dat je de schat opgraaft. Andere graafplekken leveren directe winsten op. Als je de schat vindt, mag je uit drie schatkisten kiezen voor een extra grote prijs.

Piratenaanval

Wat is een schateiland zonder klassieke piratengevechten? De piratenaanval wordt gestart wanneer er twee of meerdere Tonjokers verschijnen. Het piratenschip vuurt 2 of 3 kanonskogels af die Wilds op de rollen doen verschijnen. Mocht het zo zijn dat een kanonskogel een Tonjoker raakt, dan wordt er een explosie veroorzaakt die nog meer Wilds doet verschijnen.

BetCity
BetCity
0 + 100 Spins
Circus.nl
Circus.nl
€ 250 + 0 Spins
Jacks.nl
Jacks.nl
€ 100 + 0 Spins